Überspringen zu Hauptinhalt
Matchingbeurs In Bocholt Op 11 Oktober

Jongeren hebben de toekomst: niet voor niets staan studenten centraal tijdens de Internationale Matchingbeurs op 11 oktober 2018 op de Campus van de Westfälische Hochschule in Bocholt. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn meer dan 30 bedrijven uit de Nederlandse en Duitse grenstreek hier met een eigen stand aanwezig om zich voor te stellen aan mogelijke toekomstige medewerkers. De organisatie van de beurs is in handen van het Internationaal Netwerkbureau in samenwerking met de Westfälische Hochschule Campus Bocholt, de Radboud Universiteit Nijmegen, de Wirtschaftsförderung Bocholt en de Gemeente Oude IJsselstreek.

De deelnemende bedrijven willen de academici interesseren voor hun werkzaamheden, hebben bijbanen in petto en presenteren stageplekken, traineeships en afstudeerprojecten in de vorm van bachelor- en/of masterscripties. Op die manier worden studenten en toekomstig afgestudeerden al vroeg bij het bedrijfsleven betrokken. Zo verzekeren ondernemers zich vroegtijdig van goed opgeleid personeel dat bij het bedrijf past.

Naast studenten van de Campus Bocholt van de Westfälische Hochschule zijn ook Nederlandse studenten van harte welkom. Met name van de Radboud Universiteit Nijmegen, waarmee het Internationaal Netwerkbureau deze bijeenkomst organiseert.

De campus van de Westfälische Hochschule Bocholt

Hier kunt u de flyer downloaden

An den Anfang scrollen