Zoeken

Ondernemers ontbijt | Internationaal Netwerkbureau

GOED ZAKENDOEN MET DE BUREN

Nederland is, vanwege de culturele overeenkomsten, niet alleen een interessante markt voor Duitse bedrijven, maar ook vice versa.

Ook de geografische nabijheid maakt het makkelijker om de markt te betreden. Alleen al de regio Noord-Westfalen heeft een grens met Nederland die meer dan 100 kilometer lang is, een grens die eigenlijk steeds meer vervaagt.

Nederland is al jarenlang een grote afnemer van Duitse goederen en diensten. Met name de nabijheid van de regio tot het dichtstbevolkte land van Europa, met bijna 17 miljoen inwoners, biedt veel kansen voor bedrijven in de Kreis Borken om hun eigen diensten en producten op de Nederlandse markt aan te bieden.

Ook voor Nederlandse bedrijven is de Duitse markt met al zijn mogelijkheden zeer interessant.

Zowel de gastheer als de spreker op deze dag, de heer Jan Bruins, o.a. uitgever van de magazines INN’twente en INN*terregio en stadionspeaker van FC Twente, zullen hun eigen ervaringen over het belang van grensoverschrijdende samenwerking delen en persoonlijke inzichten geven in de dagelijkse kleine en grote uitdagingen van het werken aan de andere kant van de grens.

Meer informatie