Überspringen zu Hauptinhalt

Hier vindt u een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten van het Internationaal Netwerkbureau.

Talententuin 2019

Vrijdag 29 november 2019

Hierbij nodigen we u als ondernemer van harte uit om met een stand deel te nemen aan de zevende editie van de Talententuin, het grootste carrière evenement van de Achterhoek op

vrijdag 29 november van 12-17.00 uur in de SSP-Hal in Ulft.

De Talententuin is geen traditionele carrièrebeurs, interactie is het sleutelwoord. Jongeren maken kennis met innovatie. Er worden inspirerende master workshops en seminars georganiseerd en er is een Inspiratietuin met 80 bedrijven. Een unieke mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe stagiairs, trainees of jonge talenten.

Grensoverschrijdend ondernemersontbijt

Dinsdag 10 december 2019

Hierbij nodigen we u van harte uit voor een grensoverschrijdend ondernemersontbijt op

dinsdag 10 december vanaf 07.30 uur bij G. Elsinghorst Stahl und Technik GmbH, Mühlenweg 80, 46395 Bocholt (D)

Een kijkje over de grens breidt het aantal potentiële kandidaten voor een vacature uit en vergroot uw kansen op het vinden van een passende nieuwe medewerker. Daarbij dient rekening gehouden te worden met verschillen in selectie- en wervingsprocessen tussen de twee landen. Verschillende instellingen in beide landen geven hierover advies.

Hoe komt u nu aan goed (vak)personeel uit Duitsland? Wat is strategisch handig? Wie kan hierbij helpen? Waar moet je in het bijzonder op letten, met name als het gaat om kwalificaties?

Het bedrijf Elsinghorst zal zijn praktijkervaring met het werven van vakpersoneel en stagiaires in Nederland met u delen.

Vervolgens zal Rigo van Raai in een keynote speech de vragen hierboven belichten. Hij is Nederlands arbeidsmarktexpert en is voorvechter van een wat andere, meer praktische zienswijze. Hij zal ideeën en handvatten schetsen voor de werving van vakpersoneel in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in deelname? Meld u dan uiterlijk 6 december 2019 aan

Meer informatie & aanmeldingen
An den Anfang scrollen