Überspringen zu Hauptinhalt
Ondernemersontbijt: ‘SmartHub Achterhoek‘ Meets ‘Digital Hub MünsterLAND‘ Op 19 April

Het Internationaal Netwerkbureau nodigt u wederom uit voor een interessante bijeenkomst bij een internationaal opererend Nederlands bedrijf:

19 april 2018 bij Dorset Group
Weverij 26, 7122 MS Aalten

De Dorset Group is een internationaal opererend familiebedrijf met hoofdvestiging in Aalten. Het innovatieve productiebedrijf met de drie takken ‘Green Machines’, ‘Identification’ en ‘Farm Systems’ ontwikkelt en produceert oplossingen voor de verwerking van organische reststromen, luchtreiniging, elektronische identificatie en stalinrichting. Op het gebied van Research & Development werkt het bedrijf nauw samen met regionale hogescholen en ook heeft de Dorset Group diverse klanten in Duitsland.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij dit bedrijf, en hier Duitse en Nederlandse ondernemers te ontmoeten, interessante lezingen bij te wonen en aan de aansluitende discussie en bedrijfsrondleiding deel te nemen.

In Nederland heet het ‘Smart Industry‘, in Duitsland ‘Industrie 4.0‘, hoe dan ook: het thema staat in beide landen hoog op de agenda. Zowel in de Achterhoek als in het aangrenzende Münsterland houden twee initiatieven, zgn. Hubs, zich intensief bezig met deze thema’s. Aan de ene kant ‘SmartHub Achterhoek’ en aan de andere kant ‘Digital Hub münsterLAND’. Beide Hubs verbinden diverse netwerken in de regio en verzorgen kaderprogramma’s om de digitale economie te stimuleren. Ook ontwikkelen ze samenwerkingsverbanden op het gebied van digitalisering. Dit met als doel, de innovatiekracht van de regionale economie een boost te geven.

In dit digitale tijdperk is het voor u als ondernemer bijna onmogelijk om zonder inzet van nieuwe technologie de concurrentie voor te blijven. Maak daarom gebruik van deze kans om nieuwe contacten op te doen en grensoverschrijdend zaken te gaan doen. Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen met behulp van nieuwe technologie kunt verbeteren en hoe u door nieuwe samenwerkingsvormen een betere concurrentiepositie kunt opbouwen.

Programma:

Vanaf 7.45 uur  Aankomst van de deelnemers bij de hoofdvestiging van de Dorset Group:

8.00 uur            Start van het ontbijt

8.30 uur            Welkomstwoord
Henno Haaring, directeur van de Dorset Group

8.40 uur            ‘SmartHub Achterhoek’
Harold Vulink, innovatiemakelaar ACT/ RCT Gelderland
Sandra Junier, manager Smarthub Achterhoek

9.00 uur            ‘Digital Hub münsterLAND‘
Lars W. Steinhoff, projectmanager münsterLAND.digital e.V.

9.20 uur            Discussie

9.30 uur            Einde van het ondernemersontbijt

Aansluitend kunt u deelnemen aan een bedrijfsrondleiding.

Bent u geïnteresseerd in deelname? Meld u dan aan via het inschrijfformulier

An den Anfang scrollen