Überspringen zu Hauptinhalt

Hierbij nodigen we u als ondernemer van harte uit om met een stand deel te nemen aan de zevende editie van de Talententuin, het grootste carrière evenement van de Achterhoek op vrijdag 29 november van 12-17.00 uur in de SSP-Hal in Ulft.

De Talententuin is geen traditionele carrièrebeurs, interactie is het sleutelwoord. Jongeren maken kennis met innovatie. Er worden inspirerende master workshops en seminars georganiseerd en er is een Inspiratietuin met 80 bedrijven. Een unieke mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe stagiairs, trainees of jonge talenten.

De Talententuin wordt vooral bezocht door jongeren van 18 tot 27 jaar. Ze zijn op zoek naar een stage- of leer-werkplek, afstudeeropdrachten of een baan. Afgelopen jaar brachten ca. 110 jongeren een bezoek aan de Talententuin. De Talententuin is partner van het Euregioproject Da Vinci. In 2019/2020/2021 organiseert het Internationaal Netwerkbureau samen met de Talententuin en andere Duitse partners de Talententuin in Nederland en Duitsland. Daarmee willen we innovatieve bedrijven in de Euregio kennis laten maken met jong talent.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Talententuin

 • Vrijdag 29 november 2019
  van 12.00 tot 17.00 uur
  SSP-Hal
  2-DRU Laan
  7071 BV Ulft

   

 • Extra personen

  Ik neem de volgende personen mee
An den Anfang scrollen