Überspringen zu Hauptinhalt
Gelderse Techniekdagen
Gelderse Techniekdagen Flyer

Gelderse Techniekdagen Flyer.

 

Op zaterdag 9 september wordt in Bocholt de eerste grensoverschrijdende Techniktag Bocholt georganiseerd.

Op deze dag laten Duitse en Nederlandse bedrijven aan jongeren zien hoe interessant het is om voor een toekomst te kiezen in de techniek/technologie.

Hiervoor worden zowel Duitse als Nederlandse bedrijven én studenten uitgenodigd.

Initiatiefnemers VNO-NCW Midden, Internationaal netwerkbureau (c/o Wirtschaftsförderung Bocholt en de Gemeente Oude Ijsselstreek) en het Platform Onderwijs Arbeidsmarkt (POA) Achterhoek organiseren deze dag in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en onderwijsinstellingen.

De locatie is het Berufskolleg Bocholt-West, aan de Schwanenstraße 19. Hierbij nodigen wij u uit voor de opening van deze Techniktag, door Honorair Consul der Nederlanden Freddy Heinzel. Vervolgens geven wij u graag een rondleiding om u kennis te laten maken met het Nederlandse concept Techniktag.

Graag heten wij u hiervoor van harte welkom om 10.00 uur, waarna de officiële opening om 10.30 uur verricht wordt. De Techniktag Bocholt is voor publiek geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.techniekdag.nl/bocholt. Graag tot ziens op zaterdag 9 september aanstaande in Bocholt!

An den Anfang scrollen