Überspringen zu Hauptinhalt
Uitreiking Achterhoek Open Innovatieprijs Op 21 Maart

Nederland is de bakermat van vele technische innovaties. Ook de Achterhoek draagt hieraan een steentje bij en profileert zich als smart industry regio. Tijdens de ondernemersavond op 21 maart wordt dan ook de Achterhoek Open Innovatieprijs uitgereikt.

De Innovatieprijs wordt georganiseerd om de maakindustrie in de schijnwerpers te zetten en ook om innovaties uit de Achterhoek in de rest van het land onder de aandacht te brengen. Een van de organisators is VNO-NCW Achterhoek. “In de Achterhoek zijn vele vernieuwende bedrijven en bijzondere innovaties te vinden die wereldwijd worden toegepast in diverse producten. Het is jammer dat weinig mensen weten dat deze vindingrijke innovaties gemaakt worden door Achterhoekse bedrijven. Daarom willen we met de Achterhoek Open Innovatieprijs binnen en buiten de Achterhoek laten zien wat hier gebeurt”, zegt Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek.
De winnaar wordt bepaald door een jury met Henk Volberda (Erasmus Universiteit), Arnold Stokking (TNO) onder leiding van Wybren Jouwsma (Bronkhorst High-Tech) én de aanwezige bezoekers De avond wordt gepresenteerd door Charles Groenhuijsen.

Meer informatie vindt u hier en op de website van de Innovatieprijs

An den Anfang scrollen