Zoeken

Services voor ondernemers

Zakendoen met onze oosterburen?

Kansen in de Nederlands-Duitse grensstreek benutten?

Op zoek naar informatie over Nederlands-Duitse samenwerking?

Het Internationaal Netwerkbureau helpt u daarbij!

Onze matchmaker beantwoordt uw vragen en helpt u op weg bij het realiseren van uw plannen. Hij brengt u zo nodig in contact met experts, bijvoorbeeld op het gebied van bijvoorbeeld juridische zaken of marketing en communicatie. De adviesgesprekken met de matchmaker zijn gratis. Naast de diensten van de matchmaker bieden wij  gratis toegankelijke informatie- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers aan. Het Internationaal Netwerkbureau richt zich op ondernemers uit de Achterhoek en de aangrenzende regio rondom Bocholt.

Daarnaast organiseert het Internationaal Netwerkbureau periodieke online meetings en fysieke contactdagen in het werkgebied.

Matchmaker

Veel bedrijven weten helemaal niet dat samenwerken met de oosterburen best eenvoudig is. Simon Boeing-Messing adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Hij helpt u bij uw zoektocht naar zakenpartners en geschikt personeel, bij vragen op het gebied van marketing en communicatie, financiering- en subsidiemogelijkheden en juridische zaken.

Simon Boeing-Messing
Matchmaker
Tel. +49 (0) 171 124 0 384


[email protected]