Zoeken

10e Duits-Nederlandse Handelsdag op 13 november

Oranje in het Borussia-Park – de voorbereidingen voor de Duits-Nederlandse Handelsdag op 13 november in Mönchengladbach draaien op volle toeren. Dit jaar zal de grootste grensoverschrijdende netwerkbijeenkomst in de omgeving voor de tiende keer plaatsvinden. Exposanten kunnen vanaf nu een standplaats reserveren. “Ik raad geïnteresseerde exposanten aan snel te beslissen”, zegt Jörg Raspe, beleidsmedewerker Buitenlandse Handel bij de Industrie und Handelskammer (IHK) Mittlerer Niederrhein. “De vraag naar standplaatsen is groot.” Vorig jaar waren er 600 bezoekers en 69 exposanten op het evenement van de IHK Mittlerer Niederrhein en hun partners aanwezig.

Ook in 2019 wordt er aan de succesformule vastgehouden. Bij de grensoverschrijdende bijeenkomst hoort niet alleen een beurs, maar van 14.00 tot 19.30 vinden er ook een georganiseerde matchmaking voor bedrijven en workshops plaats, waarin veel kennis en concrete tips gedeeld worden. “Alle sectoren zijn welkom op onze Handelsdag”, benadrukt Raspe. “Het evenement is bedoeld voor handelaars en dienstverleners, maar ook voor ambachtslieden en industriële bedrijven. Iedereen die zakelijke mogelijkheden aan de andere kant van de grens wil verkennen, is welkom op het Borussia-Park.”

De Duits-Nederlandse Handelsdag wordt door de IHK Mittlerer Niederrhein, de IHK Aachen, de Niederrheinischen, IHK Duisburg Wesel Kleve in Duisburg, de Kamer van Koophandel Nederland, de Standort Niederrhein GmbH, de Duits-Nederlandse Handelskamer, de NRW.International GmbH en de vertegenwoordigingen van het Koninkrijk der Nederlanden georganiseerd.

Meer informatie is op de website te vinden.