Zoeken

3D cluster kick-off 02.03.2022

Simon Böing-Messing coördineert de aanschaf van een 3D-metaalprinter in een grensoverschrijdend consortium van regionale industrie in Kreis Borken en de Achterhoek. Van de Westfaalse Universiteit uit Bocholt is Prof. Martin Maß en Prof. Dr. Wendland betrokken als operator van de drukker. 3D-metaal-printing is een mooi voorbeeld voor kennisuitwisseling van de Duitse en Nederlandse bedrijven in de maakindustrie. Dit is een specialiteit van het Internationaal Netwerkbureau, aansluiten op het gebied van maakindustrie over de grens. Het 3D cluster komt regelmatig bijeen. Mocht je interesse hebben om mee te doen, neem dan contact op met matchmaker Simon Böing-Messing.
0049 171 124 0 384
[email protected]

Fabrieksrondleiding bij DMG Mori in Bielefeld. Matchmaker Simon Böing-Messing, Fabian Mölders S (paleck Surface Technology), Ulrich Grunewald (Grunewald), Daniel Flasswinkel (Flender), David Huls (Spaleck Surface Technology), Alwin Keiten-Schmitz (Spaleck Surface Technology), Moses-Gereon Wullweber (Bocholt University of Applied Sciences) en Simon Koller (Wirtschaftsförderung Bocholt).