Zoeken

Zomerevent

Onderwerp:
Uitnodiging D/NL business-event: ‘Klimaatverandering stopt niet aan de grens’
op 21 september in Schloss Diepenbrock in Bocholt – Barlo

Geachte dames en heren,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor ons D/NL business-event op 21 september in Schloss
Diepenbrock in Bocholt – Barlo. Dit zomernetwerkevent van het Internationaal Netwerkbureau staat volledig in het teken van het thema ‘klimaatverandering’. De bijeenkomst begint om 17.30 uur.

Wij hebben een afwisselend programma voor u samengesteld, dat zal worden gepresenteerd door Monique van Schijndel (bekend van Radio NRW en Welle Niederrhein). Daarnaast kunt u zich alvast verheugen op twee inspirerende keynote speeches, gepresenteerd door twee gerenommeerde sprekers: Claudia Kleinert (weervrouw) en Reinier van den Berg (weerman RTL4).
Claudia Kleinert is een Duitse televisiepresentatrice en meteorologe, die bekend is door haar werk als weerexpert. Reiner van den Berg is een Nederlandse meteoroloog en klimaatexpert, die zich voor meer bewustzijn over klimaatverandering inzet. Zij zullen hun uitgebreide kennis en ervaring delen en u zo een waardevol kijkje in de actuele ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van klimaatverandering bieden.

Na afloop van de presentaties en een ongetwijfeld interessante discussie staat een ontspannen afsluiting van de avond op het programma. Met sfeervolle livemuziek op de achtergrond kunt u genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u bovendien een spectaculaire verrassing verwachten.

Ons netwerkevenement biedt u de gelegenheid om met gelijkgestemden in gesprek te gaan, nieuwe contacten te leggen en u over actuele thema’s te laten informeren. Wij zijn ervan overtuigd dat deze avond niet alleen de deelnemers zal inspireren, maar ook de basis zal vormen voor toekomstige samenwerkingen en gezamenlijke grensoverschrijdende bedrijfscontacten en -projecten.
Samen komen we tot innovatieve oplossingen om zo de uitdagingen die klimaatverandering met zich meebrengt het hoofd te bieden – ook in onze regio aan beide kanten van de grens.

We kijken uit naar uw deelname.

Laat ons alstublieft uiterlijk 8 september 2023 weten of u al dan niet zult deelnemen. U kunt zich online aanmelden via onderstaand formulier.

Wij verheugen ons op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Thomas Kerkhoff, Burgemeester Stadt Bocholt

Otwin van Dijk, Burgemeester Gemeente Oude IJsselstreek
Anton Stapelkamp, Burgemeester Gemeente Aalten
Joris Bengevoort, Burgemeester Gemeente Winterswijk